Arrangementer:

Fredag d. 23. oktober kl. 15-17:

Sinding Forsamlingshus

Verdensbilleder

Peter Birk holder foredrag om at fortælle historier med et kamera, og læser op fra sin nyeste fotobog ’Verdensbilleder’.
Først var det rejsefotografering og rejseforedrag, så blev det til fotokonkurrencer i Danmark og udlandet. Senere blev kunstfotografering og kunstudstillinger i gallerier og på museer det vigtigste.
Foredraget omhandler det hele, men har hovedvægt på rejsefotografering, og oplæsning fra ’Verdensbilleder’.
Til hvert billede i bogen har Peter Birk skrevet en tekst, der er en slags mini essay. Tekst og billeder er ligestillede, somme tider er det teksten, somme tider billedet, der er det vigtigste.
Genren har vist ikke noget navn, men man kunne kalde den ’billedbog for voksne’. For voksne, fordi tekster og billeder kan være både lyriske og barske i deres beskrivelse af verden omkring os - og vores forhold til den. 
Det er både en fotobog og en debatbog ud fra den grundholdning, at verden rummer fantastiske muligheder for oplevelser og viden. Men de billeder vi rejser ud med er tit forkerte. De er farvet af gamle vaner og fordomme og mere eller mindre bevidste fortielser og manipulationer.
Der vil blive lejlighed til at købe både denne og andre signerede eksemplarer af Peter Birks fotobøger efter foredraget.

Entre: 40 kr. inkl. kaffe og hjemmebag

149.Situationens herre.jpg
155.x_15N6610-2.jpg
25.Same.jpg

Oktober

Sinding Bibliotekscafe Oktober 2020 (1).

Vil du med til YOGA

i Sinding Forsamlingshus?
Vi starter et yogahold for alle i Sinding: Uanset om du er ung eller ældre, har prøvet det mange gang før, eller om du er nybegynder:
Så er du meget velkommen på onsdage fra kl. 17.00 – 18.00
Du skal møde omklædt lidt før kl. 17.00, og du skal medbringe din egen måtte og
vandflaske.
Jeg har fået en aftale med yogainstruktør Mia Tholstrup fra Eventyoga i Them.

Hun er mega dygtig og super god til at finde det rette niveau for alle. Se den vedhæftede fil med yderligere oplysninger.
Vi starter første gang ONSDAG D. 23. SEPTEMBER.
Prisen er 850 kr. for 10 gange. Betaling via mobilepay til 27135001.
Skriv ”Sinding” ved overførsel.
Du vil muligvis senere blive opkrævet et mindre beløb til forsamlingshuset for el, varme og rengøring (anslået 10 kr. pr. gang)
Du er sikret en plads på holdet, så snart du har betalt.
Først til mølle, så skynd dig:
Der er allerede 8 sindingfolk, som har givet positive tilsagn samt 8 lærere fra Balleskolen, som også gerne vil være med på holdet.

Af Coronahensyn må vi
max være 23 deltagere i store sal.

Hanne Marie Knudsen
Tlf. 40 29 46 29.

forside lokalblad dec 2019.jpg

Materiale til SindingNyt sendes til:

sindingnyt@gmail.com

Kim Jepsen

Tlf. 61380348

Sinding Fonden - støtter lokaleinitiativer i Sinding.

Gennem de sidste 10 år har vi haft en fond i Sinding:Sinding Fonden, som støtter almene lokale initiativer i det gamle Sinding Sogn.

Fonden varetages og tegnes af bestyrelsen for

Sinding Forsamlingshus, og derfor bliver fondens midler fordelt i forbindelse med generalforsamlingen i Sinding Forsamlingshus.

Så: Har du en god idé eller et særligt kulturarrangement, du gerne vil have gennemført, så skal du søge bestyrelsen senest 14 dage før generalforsamlingen.

Tidligere har vi bevilget midler til bl.a. Strikkefestivalen i 2017, til nye rekvisitter på Legepladsen, til etablering af den lille træbro på Nedergårdsstien, opstart af Samkøb ordningen og til etablering af Baubjergstien og forskellige aktiviteter i forbindelse hermed.

Så – som det fremgår: Almene lokale initiativer bliver defineret bredt.

Hold dig endelig ikke tilbage.

Hanne Marie Knudsen

Kulturambassadørerne er klar

 til at hjælpe dig

med at bestille bøger

Silkeborg Biblioteks hjemmeside, downloade lydbøger og meget mere

© 2014 by Sindingweb

Siden er opdateret d. 14. okt. 2020